Πληροφορίες

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

Θεατρικό αυτοσχεδιασμό, εκφραστικό λόγο, αυτοσχεδιασμό, εμβάθυνση κειμένου, ρυθμός στο θεατρο.

Στόχος των σεμιναρίων θα είναι η εξοικείωση των συμμετεχόντων με τις ευρύτερες τεχνικές του θεάτρου, η δημιουργική έκφραση, η καλλιέργεια των εκφραστικών τους μέσων και η συλλογικότητα.
Η διαδικασία των μαθημάτων θα βοηθήσει στην προσωπική εξέλιξη του κάθε μέλους της ομάδας χωριστά, αλλά και στη δημιουργία κλίματος ομαδικής δουλειάς και συνεργασίας.
Απώτερος σκοπός του κύκλου σεμιναρίων θα είναι η από κοινού, δημιουργία μια μικρής παράστασης θεάτρου της επινόησης, που θα προκύψει με τη συμβολή όλων των εμπλεκομένων (κυρίως όσων επιθυμούν), που θα παρουσιαστεί την τελευταία μέρα σε κοινό, ολοκληρώνοντας τον κύκλο των μαθημάτων και θέτοντας τα αποτελέσματα τους σε ‘’δημιουργική έκθεση’’.

Βιογραφικό

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και απόφοιτος του Θεατρικού Εργαστηρίου “Ούγκα Κλάρα”. Είναι, επίσης, κάτοχος Πτυχίου στο Τρομπόνι και Πτυχίου Αρμονίας από το Κεντρικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, ενώ ολοκλήρωσε Μεταπτυχιακές σπουδές ΠΜΣ Επιστημών και Τεχνών του Παν. Μακεδονίας

Είναι συνιδρυτής της εταιρίας Θεατρικών Παραγωγών NOVAN theatre group, όπου και παραδίδει μαθήματα ρυθμικής αγωγής στις εργαστηριακές ομάδες της.

Από το 2007 έχει εμφανιστεί σε πληθώρα θεατρικών και κινηματογραφικών παραγωγών ως ηθοποιός και μουσικός και έχει πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις ως stand up comedian.

Στο θέατρο έχει πρωταγωνιστήσει, ενδεικτικά, στις παραστάσεις: “Το Παλτό” του Ν. Γκόγκολ, “Το τρελό, μικρό πράγμα που ονομάζεται Έρωτας” της Λ. Πετροπούλου, “Ο Πειρασμός” του Ξενόπουλου, “Ο θάνατος σου η ζωή μου” του Σακελλάριου, “Ο καθείς κατά τα έργα του κρίνεται” του Παπαδιαμάντη, “Αριζόνα” του Juan Carlos Rubio, “Του Κουτρούλη ο γάμος” σε σκηνοθεσία Δ. Σακατζή, “Δεύτε τελευταίον ασπασμόν” του Π. Μαλιάρα , “Φτυστός ο Μακαρίτης” της Π. Φυλακτάκη, “Το Τάβλι” του Δ. Κεχαίδη, “Απόψε στο Στρατφορντ” της Μ. Γαβριηλίδου, “Ζωτικός χώρος” του Θανάση Τριαρίδης κ.α.

Έχει λάβει μέρος στις ταινίες “Τα χρόνια της νιότης” του Μ. Χαραλαμπίδη, “The Bricklayer” των Hanna Weg & Matt Johnson, “Καταφυγιο 2” του Χρ. Νικολέρη , “Πολιορκία” του Β. Τσικάρα και σε πλήθος ταινιών μικρού μήκους.  Συμμετέχει, επίσης, στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 “Ψυχοκόρες”.

Ως μουσικός είναι μέλος της ‘’Plus & Μinus Collective orchestra’’(free jazz) και της ‘’Φίλιππος Νάκας Big Band Orchestra’’, ενώ έχει συνεργαστεί με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δ. Θεσσαλονίκης και με πολλά μουσικά σχήματα και φιλαρμονικές.