Πληροφορίες

Εργαστήριο SAMBA REGGAE

Για 12 ώρες οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν πάνω σε νέους ρυθμούς

*Το Εργαστήριο είναι ανεξάρτητο χρονικά από την υπόλοιπη Ανατολική Εβδομάδα.Οι συμμετέχοντες ξεκινούν την Παρασκευή 4 Αυγούστου το απόγευμα και αποχωρούν την Κυριακή  6 Αυγούστου. Το αντίτιμο για τη συμμετοχή συμπεριλαμβάνει τα μαθήματα, τη διαμονή και το φαγητό.

Στις φόρμες εγγραφής θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση. Για το εργαστήριο επικοινωνήστε με τον κ. Τσελεμπή

Βιογραφικό

Ο Θάνος Τσελεμπής παίζει σαντούρι και κρουστά απο την ηλικία των 9 ετών. Απ΄την ηλικία των 13 εμφανίζεται σε συναυλίες και συμμετέχει σε ορχήστρες . Ξεκίνησε να μαθαίνει ντραμς απο την ηλικία των 15 ετών αρχικά ως αυτοδίδακτος και στη συνέχεια μαθήτευσε δίπλα σε μεγάλο αριθμό Ελλήνων νράμερ.  Εχει συνεργαστεί με πλήθος Ελλήνων καλλιτεχνών κ στην παρούσα περίοδο συνεργάζεται με την Ελένη Βιτάλη και τον Χρήστο Θηβαίο.

Το 2017 ίδρυσε κ διευθύνει την ομάδα κρουστών “FASARIOSO” η οποία απαρτίζεται απο 30 μέλη. Η ομάδα παίζει στο δρόμο, ρυθμούς απο την Αφροβραζιλιάνικη κουλτούρα. Αποτελείται κυρίως απο Δραμινούς πολίτες. Ανάλογες ομάδες υπάρχουν σε άλλες πόλεις, τις οποίες διευθύνει ο ίδιος (Ξάνθη- Batinada, Σέρρες – Parakrousto).